7. juuni 2012

Käest ära 2.0

Emm...

Frustreeriv on see, kui plaan on hea, aga see kokku ei tule (vihje A-Team'i Hannibal'ile, kelle "püüa-fraas" oli "I love it when a plan comes together vms).

Plaan oli aktiivsemalt jälle asjast rääkida/kirjutada, aga läks nagu alati.

No, igal juhul plaan on jätkuvalt jõus ja ühel päeval algab aega, kui kõik perrud saab korraga läidetud ja tuba valgeks ja suitsuandurid lõugama...

Näed, isegi fesarist, me elu näost, otsustasin loobuda, et rohkem aega ja mahti oleks asjalikumate tegevustega rinda pista.

Vaatasin just, et siin mul üks mustand isegi päris pikalt juba valmis pandud. Pikk jutt, aga vajab veel pikemat lisa. Õnneks käsitleb see kõige vanemaid pakilisi teemasid, seega kõige tuhmimad kogemused on talletatud... ..heh... mis on pistmist talledel talletamisega?... =) Aga selgem ikkagi kui nöki taha...

Või midaiganes. Kuigi mu emakeele õpetaja õpetas, et kirjatükis ise-end kommenteerida ei ole paslik - aeg on hiline ja pean selle piskuga siin praegu piirduma. Tõmban otsad kokku ja sõlmin koti pealt kinni. Tõstan koti kuskile jalust ära, aga mitte kuhugi peitu. Paigutan selle nii, et silme all oleks.

Ja siis ühel päeval algab aega, kui kõik...

..ah jaa. Sellest ma juba rääkisin...

Kommentaare ei ole: